De Roos Bedrijfsadvies ontwikkelt en implementeert de software applicatie ProjectAS, een geïntegreerd project- en orderbeheersingspakket. Dit uit modules bestaande pakket is zeer geschikt om materiaalverbruik en gewerkte uren op order- of projectniveau te registreren. Echter de mogelijkheden van het pakket zijn breder.

Voor kleine en middelgrote productie organisaties, maar zéker ook voor de zakelijke dienstverlening is ProjectAS uitermate geschikt. Medewerkers kunnen door middel van de CRM module eenvoudig potentiele klanten benaderen, opdrachten verwerven, opvolgingsacties vastleggen en af handelen. Kijk voor meer informatie en screenshots van het pakket op het tabblad ProjectAS.

ProjectAS is een flexibel software pakket waarmee organisaties hun specifieke wensen t.a.v. administratieve processen realiseren. Met ProjectAS wordt informatie geïntegreerd in uw bedrijfsprocessen, waardoor dubbel invoeren van gegevens en het gebruik van losstaande spreadsheets tot het verleden behoort. Een efficiënte en gebruiksvriendelijke manier van werken is het resultaat.

ProjectAS is een multi-user pakket; schermen kunnen op groepsniveau toegankelijk worden gemaakt en voorzien van verschillende gebruikersrechten. Standaard zijn diverse rapportages beschikbaar.