Hans de Roos heeft een brede technologische achtergrond. Hij was 20 jaar als manager en business director in dienst bij chemische en kunststofverwerkende bedrijven. Door bij uiteenlopende bedrijven projecten uit te voeren heeft hij zich diverse verbetermethodieken eigen gemaakt. De opgedane praktijkervaring is in ProjectAS verwerkt.

‘Sinds 2002 ben ik actief als zelfstandig adviseur en interim-manager voor het MKB in de sectoren chemie, kunststof- en metaalverwerking, bouw, energie en installatietechniek. Speerpunten bij projecten zijn proces- en resultaatverbetering, logistieke herinrichting en ERP implementatie.

Vanuit een open, coöperatieve en analytische instelling realiseer ik met mijn opdrachtgevers blijvende procesverbeteringen, kostenbesparingen en rendementsverhoging in organisaties. Met mijn ruime ervaring, oplossingsgerichte aanpak van projecten en helikopterview begeleid ik organisaties naar duurzame verbeteringen. Opdrachtgevers ervaren na afloop van het traject dat hun organisatie zelfstandig op een hoger niveau functioneert.

Mijn gedrevenheid en betrokkenheid komen voort uit mijn sportachtergrond, waarin deze kwaliteiten belangrijke voorwaarden voor succes zijn.’